Blog Day


Daca nu stiati, este si o zi a blog-urilor.
Ce se intampla in ziua asta?
Bloggerii isi recomanda bloguri care ar trebui sa fie, de preferinta, diferite ca stil si continut de propriul blog, pentru intercunoastere, schimb de informatii si nu numai.

Ce mi s-a parut interesant a fost alegerea acestei zile de 31.08. Data asta seama cu ‘Blog’, asa cum puteti vedea si in imaginea alaturata.

Cine vrea sa participe activ la BlogDay, poate citi mai multe detalii exact aici.

9 thoughts on “Blog Day

  1. Patratelu'

    Oau, ce chestie. Si o zi a bloggerilor…
    Partea buna e ca blogerii sunt ceva mai mult decat chatistii, pentru ca trebuie sa mai si traiasca pentru a avea ce scrie. Au si ei o viata a lor. Stii, iesi pe strada, calatoresti, mergi la suc cu prietenii si gandesti totul in propozitii de pus pe blog. Vorba unui mare clasic, Alex, “the blog must know”.

  2. Dee

    Pai nici nu e cazul sa ne gandim ca ar putea fi pus domeniul blogurilor cu cel al programelor pentru chat, in aceeasi oala. Blogurile sunt mult mai complexe si au inceput sa fie utilizate pe o arie fooooarte larga de domenii.

    Uite cam ce se intampla la noi in tara.

    Yeeeah, the blog must know! 🙂

  3. Petrvs

    Interesanta lumea asta a blogurilor … dar nu renteaza sa fii sincer pe blog, mai ales in ceea ce priveste problemele personale (sunt si bloguri d’astea). Azi la interviu (sa ma laud … am “ocupat” un post de consulting assistant pe probleme de managementul calitatii) imi povestea persoana care conducea afacerea de strategii de marketing si nu m-am putut abtine si i-am propus un business blog … super incantat omul!!!

  4. oq

    Multzani la bloggeri si la bloggeritze si la produsul finit al mintii lor mai sanatoase decat a noastra. Multzani lu Kestii si lu’Korali, si lu Fabrica… ma rog, mulzani la toti, sa cresteti, sa va inmultiti si sa stapaniti pamantul! Hai, no’oc! Hic!

  5. transp

    la multi ani
    uite ca ma aflu si eu in data asta pe baricadele blogului… asa ca din vina lui pingu’
    dau din maini, si va spun ca imi pare bine a va citi 🙂
    visatorilor…

  6. boo

    blog day, w00t! pentru ca meritam, nu? :))
    lma pentru bloggeri si multe multe comentarii 😀

    … tx oq, i feel special :D. da’ nu conta pe “mintea lor, mai sanatoasa decat a noastra” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.