Buuuun!

Cei de la Google au facut o bucurie unora ca mine, cu auto-save… Am scris de vreo 3 ori acelasi e-mail pen’ ca s-a intrerupt curentul, pen’ ca s-a intamplat ceva ‘de rau’ la browser… si pen’ ca am tinut neaparat sa-l trimit.

Asa ca… scrieti cat vreti, in cat timp vreti… gmail vegheaza si salveaza!

5 thoughts on “Buuuun!

  1. Anonymous

    Poate fi util si nu prea… dar iti dai seama cam ce se ascunde dupa trebusoara asta? Care este privacy-ul nostru fata de ei? “Documente personale” este deja legenda urbana… Intimitatea propriilor fisiere… fatal illusion! Pe o scara de la 0 la 10, unde 10 ar fi maximul de privacy ne plasam undeva sub 0… Adica, din cand in cand, ne mai informeaza ei pe noi cine suntem si cam ce vrem 😉

  2. Patratelu'

    Mie imi place auto-save. Am totusi o problema cu gmail desi nu ma asteptam – mailurile vin cu delay de pana la 6 ore (mai ales seara). De exemplu acum zice try again in 30 seconds, nu pot sa ma loghez. Mi se pare inadmisibil.
    🙁

  3. Dee

    @Patratel
    Nush cum se face… da’ cred ca e vorba de provider. La mine merge foarte bine. Nu mi-a facut surprize decat de cateva ori, cand aveau ei o problema (nu dura mai mult de o ora). Ori la mine o fi fost soare tot timpul ori m-am nascut sub o zodie norocoasa? 🙂

    @Anonymous
    Tin foarte mult la privacy si ma gandeam la acelasi lucru pe care il amintesti tu… dar necunoscand tehnologia, nu ma aventurez in formulari de ipoteze. Si daca ar fi pe moneda ta, si cu si fara auto-save, exista metode de a ‘scana’ macar un fragment dintr-un e-mail… Asa ca, oricum o dai, tot acolo ajungi.

  4. OQ

    Alo, datele transmise prin intermediul internetului devin automat bunul adminului de server. Ca sa fie altfel cel interesat de securitatea datelor personale trebuie sa aiba buget special pentru treaba asta. Sau sa administreze singur serverul. Google si Yahoo primesc cash serios de la diverse agentii statale doar pentru ca ofera imense baze de date concentrate in cateva mii de fisiere. Spatiul de 1Gb acordat fiecarui utilizator nu a fost cu siguranta daruit in ideea de a multumi clientii.
    Dar, noi putem trai linistiti. Ce trimitem noi nu intereseaza pe nimeni :). Sau ma rog, asa cred. Nu-i asa Dee? Ca militant islamist fervent, tu stii cel mai bine.
    P.S. si uite asa cineva acum se va interesa de Scouty doar pentru ca pe blogul ei apare cuvantul islam :))

  5. Dee

    Da… mai ales ca io a trebuit sa consult mai bine o harta, sa vad unde sa bat astia. :))

    Si uite asa il ia si pe OQ la ochi… mai ales ca are si un post cu ‘Urasc americanii’ =))

    Nah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.