Proces verbal de constatare

Deci, lucrurile s-au intamplat ca se cam duse vara, gata… Toamnele apar tot timpul pe 1 octombrie. E mai suportabila data asta de toamna decat 1 septembrie; ca doar in septembrie e cald si bine (inca).

Constatam trecerea verii cu alai de verde copt si grau galben fosnind, cu nopti calde si greieri multi (facem abstractie de tantari). Am semnat pentru primire, acum semnam pentru lichidare la ‘vara’. Constatam in continuare ca vine toamna, care nu e de ici de colo si nici de lepadat, ca vine calda (cel putin asa se arata pe 1 octombrie) si o sa vina cu ploaie. A fost, da… a fost cu guturai. Gata. Si o sa mai fie cu bruma, ca deh! ‘brumarel’ ii zice lunii curente, in care semnam acest proces verbal.
Pinguinii ar trebui sa se simta minunat dar inca mai dau din umeri timid si oarecum intrebator: ‘La ce bun frigus, cand e asa de bine vara?’ Dar… le-ar placea tare mult sa se legene pe patinoarele aduse de frig.

Semnam de primire, cu infrigurare oarecum, pentru ca nu stim sigur daca vor veni transporturile cu frunze galbene. Totusi promotia aia din panere am vazut-o, primit-o, gustat-o… pus la pastrare.

3 thoughts on “Proces verbal de constatare

  1. mitsu

    mere pere si smeure 🙂
    apropos de procese verbale. eu am primit o promisiune in scris de la brigada rutiera pe parbriz pentru ca nu am parcat decat ca restul de 10 ieri noapte.
    dupa discutii cu alti circulatori in trafic am tras concluzia ca asta ar fi un fel de wellcome…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.