Amorteala… pasnica

pisic cu porumbel.jpg

Asta e din capitolul ‘ce mai gasesc unii pe net’…
Nici nu vreau sa stiu cum era vremea la ei… 🙂

8 thoughts on “Amorteala… pasnica

  1. Anonymous

    fotografia postata ma face sa gandesc ca cel putin unul din cele doua personaje e atat de satul de viata incat nu mai are chef nici sa vaneze (matza), nici sa se fereasca de a nu fi vanat (gaina). nu mai au nici un fel de pasiune, sunt doar niste legume imblanite sau impanate. viata trebuie sa fie altfel. dar exista oare cu adevarat viata inainte de moarte?!

  2. Dee

    eu nu vad fotografia asta ca fiind imaginea unor personaje satule de viata, ci o vad ca o liniste, fiecare fiind in lumea lui, cu gandurile lui, cu armonia lui.

    Da, exista viata inainte de moarte si are si gust 😉

  3. Anonymous

    auzi stau si astept ca un fraier sa deschizi ce ti-am trimis pe posta si tu nici macar….ai treaba cu alte cele…eu renunt
    Ura si la gara!
    Semneaza
    Un fraier

  4. Dee

    🙂 mesajul de mai sus este off topic pentru ca eu imi verific e-mail-ul… la fiecare 20 de minute, cu multa rabdare…

  5. Anonymous

    atata armonie! wa-ul absolut tasneste din albastrul zabrelelor! cum ramane, fetelor, cu lantul trofic?!

  6. Anonymous

    am o zi terbil de neguroasa… deci tre’ s-o stric cumva si pe a voastra. armonia asta totala, altfel spus starea de torpoare de care pomeniti voi (exaperati probabil de vajaitul secundarului si de tumultul cotidian) si pe care se pare ca o doriti apare la specia Homo sapiens in sindromul de autism sau in cazurile de DMS. iar mai nou in cazurile de computero-dependenta.
    in cretinism (si aici vreau sa fiu singurul in cauza, nu va bagati!)inca nu apar, mai posta cate un comment pe la prieteni.

  7. Dee

    … avand in vedere ca ploua, ca acul secundarului e stresant de fidel timpului iar urbea asta ne mananca incet rabdarea, am putea fiecare dintre noi sa avem o zi stresant de urata, de rea… Depinde cum ne-o mai si construim.
    … si n-am sa spun ca unora le cade faianta in bucatarie, le curge apa de la vecini direct in cap, nu le mai trece o banala raceala, li s-a oprit caldura cand afara termometrele arata putin peste 0 grade Celsius, li s-a oprit si apa rece si ce li-e drag e departe… dar rad si acum, gandindu-se la faianta din bucatarie.

    … asa ca nu trebuie sa fii nici autist, nici DM si nici computero-dependent sa te bucuri de liniste si armonie, uneori… 🙂

    Sa aveti un week-end bun, mai dragilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.