Amatori de Solitaire?!

Solitaire, jocul cel mai accesibil de birou (mai putin agresiv decat Minesweeper) este usor de gasit, de utilizat si mai ales, de invatat.

De ce Solitaire? Pentru ca:
1. Poate fi jucat de la o varsta foarte frageda si chiar este recomandat, pentru ca pushtiul invata foarte repede cifrele si mai ales, invata sa numere!!! Atentie, nu invata tabla inmultirii! (operatorii se gandesc la alte formule de Solitaire, care sa includa si aceasta operatie matematica. Mai tarziu, la variantele imbunatatite, urmeaza sa fie introduse operatiile de impartire, extragere de radacina patrata si alte teorii foarte simple, precum sin2a + cos2a = 1 bla-bla!!!

2. Nu ocupa mult spatiu din desktop-ul vostru, putand ramane intr-o fereastra mai mica.

3. Poate fi un remediu foarte bun celor impatimiti de jocurile de noroc, pentru ca nu pierdeti bani!!! (…doar virtual)

4. Culoarea cartilor poate fi schimbata in functie de gusturi si de varsta.

5. Aveti sanse foarte mari sa castigati, ceea ce va poate imbunatati starea de bine si mai ales imaginea de sine, pentru ca vrand-nevrand, acest joc va face mai abili… dar nu mai frumosi :))

6. Creaza o dexteritate deosebita pentru cei care utilizeaza mouse-ul.

7. Spre deosebire de cazurile in care jucati un “shooter”, click-ul stanga este mult mai usor si nu veti uza foarte usor butonul. Iesirile violente fata de nevinovatul animal tehnic vor fi extrem de rare. Firma sau familia voastra nu va fi nevoita sa plateasca de la luna la luna pentru proiectul “Un mouse pentru fiecare calculator”

8. Ca in jocurile clasice de carti, nu e nevoie sa va faceti probleme ca o carte nu se desprinde din pachet si nu e nevoie sa le amestecati (minunatul calculator care are si alte aplicatii deschise, va face si acest lucru pentru voi)

Deci, da!!!

10 thoughts on “Amatori de Solitaire?!

  1. transp

    I WON, I WON,I WON,I WON,I WON,I WON,I WON!!!!
    AGAAAAAAAIN 😀
    sincer, imi place jocul, e… facut sa puna neuronul la treaba.
    si il vreau mai complicat. cu formule spatiale, cu analize matematice, cu logaritmi, sa vad ce pot face dupa aia.
    ca daca pierd… ma ambitionez
    iar daca e sa castig mereu asaaaa… n-are farmec.

  2. Anonymous

    Deja blogul asta a transpirat…
    Copy/Paste se face si aici, dar nu se recunoaste… Dee, incearca ceva original… sau continua sa ai rautacioase cand vrei numai tu…????!!!

  3. Dee

    Azi n-am inteles deloc ce-ai vrut sa spui, desi am luat replica asta pe fata si pe dos, si am intors-o si pe stanga si pe dreapta… 🙂

  4. SC Plictisitul SA

    Nu am spus de ce sunt plictisit dar azi e cazul. Sunt multe de care m-am saturat, mai ales de lucrurile si activitatile astea repetitive (Solitaire poate fi unul dintre). Cel mai rau ma plictisesc oamenii care nu au ce spune, lipsiti de imaginatie.

    Aici am gasit ceva si o sa continui sa vizitez acest blog si din cand in cand, chiar sa si comentez (cu rost). Anonymous ar trebui sa invete cateva reguli de comportare in societate, sa stie sa se recomande si sa-si faca el blog, daca pofteste si asta i se pare transpirat.

    Dee, sa scrii in continuare si nu-ti bate prea mult capul cu anonimi incoerenti si mai rai decat tantarii care nu te lasa sa dormi noaptea. :))

    Un week end bun, frumos, cald, cu soare si mare daca se poate 😉

  5. Anonymous

    Rautacioase = replici date de Dee…
    Asta ca sa invatati cate ceva mai…astia desteptii…lor.

  6. Dee

    Am discutat intr-o zi cu un prieten despre ‘ironie’ si am concluzionat ca nu are nici un farmec daca nu este perceputa ca ironie si impartasita ca atare de toti cei care participa la discutie…

    Nu explic mai departe, pentru ca nu are nici un rost… ar fi perceputa ca rautate.

    Howgh!!!

  7. boo

    eu cred ca’s singura persoana din lume care nu stie sa joace solitaire. nu pot sa-l sufar 🙂

    wow… linkuri. tx! 🙂

  8. OQ

    Solitaire-ul este dusmanul omului. Noroc ca Dee stie asta, ca daca era ea fan Solitaire nu mai pupam noi blog. Noroc bun.

    Si pentru ala… mai anonimule, cine te cheama sa dai cu clicu-n blogu asta?! Ai porniri necontrolate? Fa-ne un bine la toti si mai inchide ciocu’, bre, ca-ti iese taratza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.