Danuts?!

Am niste biscuiti Danuts… luati si voi.
Primii veniti, primii serviti (pisica intreaga si fluturele sunt dati) 🙂

18 thoughts on “Danuts?!

 1. Dee

  Mmmmm! Ok…
  Mai avem doi catei, o pisica, o ratusca si o chestie care nu pot sa-mi dau seama ce e 🙂

  p.s. Daca se termina, mai aduc.

 2. old blogger

  Prostii! Ashtia nu sunt facutzi de tine! De Craciun au valoare prajiturelele facute de manutzle tale, chiar daca sunt pesmeti, sau cele mai simple prajiturele!
  Mie nu imi trebuie nici una! Sa faci o bucatzica mica , cu minutzle tale si sa o pui pe blog, ca sa o putem guata shi noi! Shi nu uita ,….sa pui shi o picatura de ….., din cea care trebuie, sa se simta ca sunt facute de tine! ca eu stiu totul!

 3. Dee

  Pai nici n-am zis ca-s facuti de mine… si nici nu-s facuti pentru Craciun.
  Erau asa… pentru o pauza mica de la munca si mai ales, bucuria de a descoperi acesti biscuiti a caror urma disparuse de mult, in mintea-mi.

  Old blogger, oare chiar nu stii ce-i ciocolata? Picaturi din alea la care te referi tu (cred), pun in fiecare zi aici si nu numai!

 4. nerezonabilu'

  Hehehe! Deci il cunosti pe old blogger! …shi nu e vorba de picaturi de ciocolata, ci de picaturi din ale,…care dau farmec shi savoare vietii! Shi alea se numesc picaturi de iubire!

 5. Dee

  Nerezonabilu’ (nah ca era sa scriu nerezolvabilu’) :))
  Nu e neaparat nevoie sa-l cunosc pe old blogger dar nu e greu de intuit asta cu picaturile :))… Cu din astea am crescut io.

  Gogo
  S-a facut! Uuuuh! Hug la tine >:DPetrvs
  Si care credeam ca tot rozator e… da’ e un soricel :))

 6. Simo

  eu as vrea….as vrea…as vrea…ratzoashk…seamana cu alea de plastic de plutesc in baitza copiilor…mai Dee, tu eshti sigura k nu-i de plastic? Hmmmmm, mai bine cei doi catzei…unul e papy…altul doggy (ca-i mai umflat)…ca ala din Tom si Jerry…yami yam…da, da, amandoi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.