Povestea unor dropsuri

Copii, v-ati intrebat vreodata cine si cum ambaleaza noile dropsuri de la “Silvana”, dropsurile alea care acum sunt mai mici si mai putine si care costa cat ambalajul?

Simplu: bursucul harnic si indemanatic ia cate un drops si il pune in mijlocul unei folii subtiri de plastic transparent. Langa el, soparluta care sta toata ziua la soare si are si un generator de caldura exact pe varful limbii, prinde si lipeste bine capetele foliei subtiri de plastic chiar cu ajutorul generatorului de caldura. Dupa ce face o gramajoara, care cumulat nu-i depaseste lungimea, il suna pe urs care in functie de dispozitie, vine si preseaza fiecare drops ambalat in plastic si lipit de soparluta. De aceea e nevoie de indemanare pentru a desface repede si usor un drops iar treaba asta va ia mai mult decat bucuria gustului.

Nu se stie exact cine picteaza ambalajul care tine dropsurile intr-un fisic de dulciuri dar cred ca ati vazut si voi cat de rezistent poate fi cu doua folii de plastic, una de hartie si una oarecum metalica. Pentru aceasta rezistenta, dragi copii, ati mai pierdut inca trei dropsurele din pachetul pe care il meritati ca sunteti cuminti.

Mai bine vorbeste unul dintre voi cu bursucul, soparlica si ursul sa nu-si mai bata capul cu ambalatul si sa ni se alature la rontait!

2 thoughts on “Povestea unor dropsuri

  1. Oq

    De dimineata m-am trezit cu o grija. Eram ingrijorat ca am o grija mai putin. Si am trecut prin ziua asta cu o mare grija: aceea ca “unde voi fi pus grija ceea?”.
    Mie mi-era dor.
    Dia duit, Dee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.