Vara, noaptea, deasupra asfaltului

Unii pleaca la mare, unii sunt deja la mare, altii au ales muntele… Eu stau, daaaa, am ajuns sa stau, cu picioarele intr-un lighean cu apa rece. Nu nuuuu… Nu ma ajuta sa gandesc mai bine, dar macar ajuta la constientizarea existentei uneor chestii reci in afara de sufletu-mi.

Asta mi s-a racit sau mi-a racit dupa iarna, acum visez doar zapada. De la o bucata de vreme, noaptea, merg prin zapada, pe cand altii dorm pe nisip, tin scoici in mana sau de mana ori ‘inspira’ muntele.

Asta e noaptea aia de vara, nedormita, cand chiar daca vrei nu poti inchide un ochi pentru ca dintr-o data te lovesc gandurile. Ganduri amestecate, bine instruite si cu un continut plutitor, ca norii. E noaptea aia in care te gandesti ce mai fac ceilalti sau oare ce fac ceilalti, e noaptea aia in care te uiti [urmeaza varianta light] ca matza-n calendar [a fost varianta light] la toate luminitele orasului, inspiri un pic de racoare si iar lasi gandurile sa bata ce-or vrea ele sa bata. Noapte cu o stare buna de leneveala contagiata de ganduri. E forma de lene pe care o prefer si mai ales, tratabila extrem de usor si rapid in cazuri de forta majora (mobilizare).

Da, stau deasupra unui asfalt fierbinte, topit si remodelat de “caucioace”, intre niste betoane si o gara. Am ajuns perioada critica a “mancatul de eugenii prajite” si ma gandesc la ceilalti, adica la voi!

14 thoughts on “Vara, noaptea, deasupra asfaltului

  1. Rainforest

    Cu dorul de asfalt topit in suflet nu pot sa nu ma gandesc si eu la tine… imi este dor de casa si imi este dor de linistea cu care citeam blogurile de la mine de acasa. de linistea cu care te citeam. acum canta sting… o seara placuta!

  2. Dee

    Draga A,

    Tocmai ma pregateam sa pun o alta fotografie sau sa scriu ceva pe blog pentru ca ultimul ‘post’ a ramas mut, asa ca si gandurile mele… nespuse. Numai si numai ale mele.

    Simte-te bine acolo, dupa aceea iti va fi dor sa mai stai o zi, cum imi doresc eu acum. In seara asta plec si eu din Bucuresti.

    Aveti grija de voi si multumesc!

  3. ironycman

    Drum bun dragutza Tzamy:))

    As fi vrut sa ne putem vedea, dar sigur va fi si o alta data, poate mai omeneste pe afara, poate cu un prgram mai lejer din partea mea, poate etc.

    Sper ca ai reusit sa ignori cat de cat “praful” de afara, insuportabila povara in lunile astea si… mai sper ca te-ai simtit excelent pe toata perioada sejurului tau acilea:)

    MulTAM pentru prietenia ta.

    Enjoy life… 02.08.05

  4. Dana

    Ufffff…si tot nu ne`am intalnit vara asta..:( astept cu nerabdare toamna…poate vom fi mai bine ..who know`s..?!

  5. transp

    pleaca trenul cu scouty.. smile and wave
    soseste trenul cu scouty.. smile and wave…
    marty… aleeex, martyyyy, aaaalex?

  6. Dee

    Korali… poate va fi o zi si-n vara asta. De ce nu? Pe mine ma tot bate gandul ca-i musai sa ajung la mare.

  7. Dee

    Apropos… Transp, pacat ca nu am camera la telefon sa fi vazut ce trupa m-a condus la gara si cat de frumos si la propriu executau miscarea ‘smile and wave’! :))

    Mulzu, pe aceasta cale tututor celor care mi-au facut placuta sederea in Bucuresti si sa se astepte sa ma vada mai des, peste ceva timp…

    So… keep smile and wave guys, smile and wave!

    Hugi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.