Teoria si practica organizarii

NOTA de la Directorul General catre Directorul Tehnic:

Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Având in vedere ca acesta este un eveniment cu totul deosebit, se permite tuturor observarea eclipsei din parcarea intreprinderii intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre mecanica eclipselor. Ochelari de protectie vor fi distribuiti celor care doresc sa observe eclipsa, la un pret minim.

NOTA de la Directorul Tehnic catre Seful de Sectie:

Astazi intre orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intâlni in parcarea intreprinderii. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. in schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparând o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvântare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi, si este un eveniment foarte important.

NOTA de la Seful de Sectie catre Seful de Sector:

Directorul General va tine o cuvântare despre eclipsa, care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare pe la 10 sau 11. in schimbul unei mici sume de bani, se poate obtine protectia necesara.

NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:

10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute.
Acest lucru nu se intâmpla in fiecare zi, si cei care iesiti sa aveti banii pregatiti, pentru ca o sa va coste.

DISPOZITIE data de Seful de Echipa catre Echipa de Lucru:

Câtiva membri ai echipei sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General, cu banii in mâna. (Din pacate, asa ceva nu se intampla in fiecare zi).

* era nenea Covey care vorbea de ‘Eficienta in 7 trepte’. Aici se vede (a)eficienta (ha-ha ce bine suna cuvantul asta; mai bine decat ‘ineficienta’) in doar… 5 trepte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.