Densitate mare

Densitate maaaare dom’le si avem apartamentul asta exact la strada, pe unde trec atatea masini. Iar la astea, densitatea e si mai mare in cartierul nostru.

12 thoughts on “Densitate mare

  1. 2Ursus=5lei !!

    Pai , central sau nu , kred ca e cald . Si zic asta ptr ca am trecut si eu prin cartieru Babel al cainilor unici inte ei si erau doar 4 . Am zis , gata , ma nscriu si eu .Era unu alb, cel gri deschis , cel negru si cel alb cu mult negru (VEZI Madagascar , problema existentzila a zebrei 😛 ) Dar , de la zis pan la facut e o diferentza , uneori . Si am pierdut , se vede , locul . De ce oare ? Ptr sacul meu de dormit care nu are iesire la strada , masini , densitate, cartier

  2. Dee

    ‘Neata! :))

    Cu imaginea asta si incadrarea cainilor in spatiul bine delimitat, imi tot dadea ghionturi ideea de a pune intrebarea din revistele de copii (dar cred ca o sa rezerv un post special pentru asta):

    ‘Cati catei sunt in imaginea de mai jos?’

    Madagascar?

    – Maaaarty!!!
    – Aaaalex!!!

    Deci… vazut 😀

  3. Xplor3r

    s-au inmultit groaznic de mult… aproape ca-ti este frica sa iesi din casa… stau la usa… sa o pazeasaca… sa nu pleci… sa nu te intorci. S-au laudat ca-i aduna… dar noi acum invatam sa numaram ca la clasa a I a… deja incepem sa invatam numerele peste 10! Marfa! abia astept sa ajung la 0….:D

  4. Dee

    Io stiu alta…
    We are Siamese, if you please.
    We are Siamese if you don’t please!
    We are former residents of Siam
    There are no finer cats than we am.

    Nah! Si uite ca mi-am adus aminte de ‘Summer in Siam’ si de vara… si tot asa.

  5. AlbCuDungiNegre!Howgh*

    Si e alb cu dungi negre , ptr ca asa l consider eu . Si se poate la fel de bine sa fie negru cu dungi albe doar ca zebrul , sau zebra , e vazut de marea majoritate asa…Iar normalitatea e data de majoritate . Traind intr-o lume a detaliilor eu consider zebra alba . cu dungile negre aferente ; Si totusi , fiind o lume a detaliilor , deci putini observa detaliile . Deci vorba cu aschia din ochiul aproapelui e combatuta . Sau nu o fi o aschie ? Dar de ce sare asa tare n ochiul nostru ? O fi rosie ? O fi stralucitoare ? Nuuuu , e doar dracusorul de pe umarul stang cu lanterna pe ea ….
    *Special 10ks to Winetoo for the beutifull word…It’ s like a punch in a table !!

  6. Dee

    Deja, cred ca descopar un nou sens al vietii :))
    Si pentru Winetoo, se stie!!!! Dedicatie speciala: ‘Sacred spirit’

    Nah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.