9 thoughts on “Singuratate in doi

  1. Paie Pai !!

    Da , singuratatea n doi e cea mai frumoasa singuratate . Si ar parea ineptie dar DA , este altfel de singuratate . Pakat ca luna nu este mai mare sau autorul fotografiei ( si autorul NU este obiectivul aparatului 😛 ) nu a avut o sfoara * sa realizeze acest lucru . poza ar fi fost de nota 10 . asa este de 9.75 !!Si merita si inramata , si pusa n dormitor . Si tot la Shrek merge mintea , la un moment in care dormea printzesa si astia 2 stateau cu fata la o maaaaaaaaare luna . Si cadrul respectiv ** merge inramat , si alaturat , binenteles , in dormitor…

    * ” Bruce Almighty ”( Jim Carrey u was great there! )
    ** posed cadrul respectiv in format jpg 1024×768 . Daruiesc gratis . Ptr dornici si mai ales ” cunoscatori ” , ma gasitzi voi cumva .

  2. Dee

    Da mai, Pai…
    Chiar e minunata secventa aia de la Shrek si e un fel de parodie la o secventa din Lion King 1… Cat despre luna, asa de mult mi-as fi dorit si eu sa fie mai mare!

  3. Lori

    eu as lipi poza asta pe geam… Ca sa fac si din zi noapte … ca la oboseala pe care o am in ultima vreme as dormi…dar nu ma lasa Soarele dimineata (si nici bunul simt 🙂 Somn usor, oameni buni!!!

  4. Dee

    Exista o solutie la soarele de dimineata: anume, un brat care sa-i tina la dos de lumina puternica si lasata o nisa mica mica… asa intre vrat si nas, atat cat sa fie totusi o raza de zi.

    Noapte buna!

  5. irina

    Åži io care credeam că singurătate în doi e ceva trist ÅŸi nu de dorit…
    ÃŽmi place copacul acela golaÅŸ. Dacă ar fi avut frunze parcă luna ar fi fost în plus…

  6. Dee

    Poate si trista… Irina. Ai dreptate…

    Solitarul copac si solitara luna pot fi uniti totusi. Si asta mi-a fost in cap, cand am facut fotografia. Daca schimbi perspectiva, luna poate fi printre crengile copacului.

    Deci… e vorba de perspectiva din care privesti, prin care traiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.