Unde fac eu revelionul?

Chiar asa… Unde fac eu revelionul? Habar n-am!
Halal raspuns!
Pai ce-i cu imaginea de mai jos?! Nu, nu-i fac reclama… putintica rabdare si povestesc.

S-au inmultit revistele astea de publicitate si informare, distribuite prin diferite mijloace… ca ciu(m)percutele dupa ploaie! Si daca esti la o bere, nu stii unde sa faci revelionul nu vrei sa casti gura sau sa auzi ce mai zic vecinii de la masa de-alaturi (care de altfel, pot avea niste discutii foaaaaarte interesante; chiar daca nu vrei sa le asculti, ti se baga in urechi), iei revista si te comporti exemplar pentru ‘marea oala’ in care esti bagat (din moment ce stai la o masa cu o revista de genul celei descrise mai sus) si care se cheama ‘public tinta’.

Rasfoiesti revista si iti sare in ochi o poza cu o casa galbena…
Citesti…
Mmm… ‘camere spatioase, decorate in stil romantic (dupa gustul cui, oare?!), jacuzzi’…
Ajungi la sfarsitul mesajului, da’ locatia… ioc! Pe antetul paginii scrie ca toate vilele astea sunt in judetul Suceava.
Da, dar unde?! Judetul e mare si sunt multe pensiuni galbene… pi-acolo.

Deci… nu mai pot face revul la pensiunea asta, ca nu stiu unde-i.
Da’ are jacuzzi, dom’le! Tz… tz… tz…

11 thoughts on “Unde fac eu revelionul?

  1. loloma

    Si nici macar un nr. de telefon acolo, intr-un colt de pagina??? Tre’ sa fie ceva de genul “uite pensiunea, nu-i pensiunea!”

  2. nerezonabilu'

    Sa cauti acum cabane romantice pentru Revelion,…hehehe, …e cam tirziu! Daca te batea gindul ceva mai repede, iti cautam ceva interesant prin Maramures! Acum e tirziu! Toate sunt ocupate pentru Craciun si Anul Nou!
    Cit despre jacuzzi,….hehehe,…poate peste 2-3 ani! In schimb se poate inlocui cu “tavaleala in zapada”!!!Shi e superfain!

  3. Dee

    🙂

    Nu-i bai, oferte sunt… nu stiu eu unde sa aleg. Stiu ca unele pensiuni sunt rezervate de prin august. Probabil de asta nu si-au dat interesul oamenii sa dea detalii prea multe despre locatie, pentru ca e oricum… ocupata. Erau multe reclame de genul asta intr-o singura revista dar nu am avut eu rabdare sa le scanez pe toate. Foarte multe fara date exacte despre locatie, fara numere de telefon…

    In Maramures am facut doua revelioane, la Viseul de Sus si taaare frumosi oameni am mai intalnit acolo!

    Asa… si sa nu uitam sa uram: Bine ai venit!

  4. xplor3r (aka Ovidiu Scarlat)

    Mi-ai adus aminte de simpaticul “intrebarea e…. eu cu vine votez?…..hic” 😀
    adaptam situatiei: “Intrebarea e…. eu unde-mi fac revelionul?“.
    E greu de raspuns pentru ca noi, romanii, o sa actionam in functie de moment… chiar daca ne-am planificat altceva… “parerea mea…hic“. Filozofia este cam asa: daca se petrece neasteptatul (dar mult speratul) eveniment, atunci m-am suit in tren si m-am dus “la Brasov, Maria Ta!”.
    Eu inca nu ma gandesc la rev pentru ca n-am timp….:((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.