Cu intarziere sau in avans…

La o casa in care s-au perindat oameni si oameni, ajung plicuri de toate marimile cu aceeasi adresa, doar cu numele destinatarilor diferite. De-acum i-am invatat: factura pentru curentul electric vine pe un nume cu rezonanta spaniola, restul… pe numele proprietarului iar factura la cablu are la destinatar: “the resident”.

Vin plicuri de la firme sau comunitati din care au facut parte cei care au fost de-ai casei. Nici nu mai trebuie sa ma uit pentru cine e scrisoarea, recunosc logo-ul si stiu daca trebuie sa o las la vedere sau daca o pun in micul depozit de scrisori al casei. Mai sunt plicuri cu numele false date de oamenii care au stat aici si pe care nu le-ar fi deschis dar le las acolo, peste depozitul de scrisori, nu se stie… poate o sa vina intr-o zi sa si le ‘revendice’. Si bineinteles, mai este corespondenta care vine si nu ramane sigilata in depozitul despre care am pomenit.

De o bucata de vreme pana mai azi, s-a adunat o gramajoara de plicuri cu numele unui coleg din casa (irlandez de origine), care pleaca in deplasari cu saptamanile. Azi s-a intors omul, si-a citit corespondenta si ca de obicei, a lasat-o imprastiata prin toata casa (odata am gasit un plic de-al lui si pe scari dar asta e alta poveste). Acum, pe masa din bucatarie ‘troneaza’ o felicitare cu un brad de Craciun… cool!

Cine stie in ce falie temporala oi fi traind aici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.